Havstenssunds samhällsförening

Bakgrund

Samhällsföreningen är en ideell förening som skall verka för att utveckla Havstenssunds Samhälle för framtiden. Föreningen skall bevaka och vara remissinstans för kommunala planarbete. Föreningen skall också bevaka medlemmarnas intresse vad gäller kommunala åtgärder i samhället. I övrigt skall föreningen ta initiativ till egna utvecklingsinsatser samt verka för gemensamma aktiviteter bland medlemmarna med syfte att öka samhällets attraktionsvärde.

För oss i Samhällsföreningen är det viktigt att verka för att näringen skall utvecklas och bevaras, att våra fiskare har bästa möjlighet för att driva sin verksamhet och att vi arbetar för att hitta nya möjligheter till verksamheter som gör att Havstenssund till ett attraktivt och levande samhälle också i framtiden.

Några projekt som Samhällsföreningen drivit och som kommer alla både bofasta och besökare till godo är bl.a. Spången från Södra hamnen till Badstranden och Arnes väg som går från kyrkan till avtagsvägen till Viken. Just nu arbetar vi med att rädda Norra Magasinet.

Håll dig uppdaterad vad vi gör och vad som händer genom att läsa våra styrelseprotokoll uppdateras här löpande

Vill du också engagera dig i Samhällets utveckling och kanske bidra med din kunskap och kompetens i våra olika projekt så är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

Vi i styrelsen tackar dig för ditt engagemang för Havstenssund vårt vackra samhälle mitt i Sveriges vackraste skärgård.

/ Styrelsen

Bli medlem

Att vara medlem i vår Samhällsföreningen innebär att du är med och formar framtiden. För en liten summa 100 kr/år bidrar du till att vi har möjlighet att förbättra och förnya och utveckla Havstenssund för alla. Så självklart skall du som vill att vi i fortsättningen skall driva frågor för Havstenssunds utveckling vara medlem.

Det är enkelt att bli medlem, du betalar in 100 kr/pers. och år.

Du kan betala via

Swisch: 123 290 9802

Eller

Bankgiro: 5393–1770

Eller från utlandet till:

BIC: SWEDSESS

IBAN: SE39 8000 0835 1900 3824 2830

Märk betalningen med namn och adress och mailadress.

 

När du ändå betalar in så kanske du vill bidra med lite extra för tex underhåll av spången, Arnes väg eller rampen där du kan sjösätta din båt. Vill du att dina extra pengar skall gå till något särskilt projekt så märk då detta på inbetalningen. Om inte så går dina pengar till att förvalta, driva och utveckla samhället i stort.

Elisabet Brock

Lars Öberg

Vice ordförande

Tel: 070-601 78 02

E-post: Lars.oberg@midroc.se

Anders Johansson

Jörgen Jörgensson

Styrelseledamot

Tel: 073-96 72 715 

E-post: kahjo@hotmail.se 

Tina Karling Hellsvik

Styrelseledamot

Tel: 070-317 44 11

E-post: tina@ritaiskara.se

Helena Nilsson

Styrelseledamot

Tel: 0733 – 22 94 01

E-post: nilsson052521353@telia.com

Fredrik Vinge

Sekreterare

Tel: 072-179 15 19 

E-post: Fredrik.Vinge@vinge.se

Peter Rathsmann

Styrelseledamot

Tel: 070-570 21 48

E-post: peter.rathsmann@icloud.com